Echipamente sportive


Vambos lucrează cu numeroase mărci de echipament sportiv. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a oferi în orice moment prețuri bune, o mare varietate de designuri și tipuri de echipamente.

0034 697706085

Echipamente de fotbal / Echipamente pentru echipa


Veți găsi peste 500 de echipamente diferite pentru fotbal, volei, baschet, rugby și alte sporturi de echipă. Oferim echipe sportive atât pentru iarnă, cât și pentru vară. Cele mai multe modele pot fi găsite în variante cu mâneci lungi șau scurte. Dacă aveți nevoie de un design personalizat, nu ezitați să ne contactați, vom avea grijă să vă îndeplinim toate cerințele.

Servicii


Oferim servicii de echipamente standard și soluții personalizate. Doar contactați-ne pentru a discuta despre nevoile dvs.!

Branding

Putem branda logo-ul echipei,firmei dvs, numărul și numele echipei dvs.

Design unic

Putem dezvolta un design unic în funcție de ideea sau identitatea echipei tale.

Livrare rapidă

Dacă doriți să aveți un echipament cât mai curând posibil, contactați-ne și vă vom oferi opțiuni pe care companiile le pot încadra în acest termen.

Маteriale


Cele mai populare materiale din care fac parte echipamentele sportive sunt poliester, elastant, bumbac sau o combinație a celor enumerate.

Pentru majoritatea sporturilor în echipă, opțiunea cea mai potrivită este poliesterul. Este extrem de durabil, ușor, rezistent la zdrobire și deformare și cel mai valoros - absoarbe doar 0,4% din greutatea sa în apă. Acest lucru permite transpirației să se deplaseze din interior spre suprafața materiei și să se evapore. Aceasta are ca rezultat un efect "dry fit".

Cele mai populare țesături din poliester sunt piele de poliester respirabil sau din plasă, soiuri "dry fit", poliester dublu țesut și poliester amestecat cu bumbac. Scopul lor este de a extrage umezeala, astfel încât atletul se simte mai confortabil și uită de urmele neplăcute de transpirație în timpul unui antrenament.

Elastantul cunoscut și ca spandex sau lycra, este un alt polimer care este adesea folosit în dezvoltarea echipamentelor sportive. Se poate întinde până la 600% înainte de ruperea fibrelor. Este adesea folosit ca aditiv la poliester la echipamentele de fotbal. Datorită elasticității, conferă confort și durabilitate tricoului. Este extrem de important ca elasticitatea tricourilor să nu fie mai mare de 30%, deoarece țesătura în sine este mai groasă, mai grea și nu mai "respiră", astfel încât retine transpirația. Datorită densității mai mari, sudorii ii este mai greu sa ajunga pe suprafață și nu se poate evapora.