Alphawin Пета Лига - Обзор (Седмица 12)

Alphawin Пета Лига – Обзор (Седмица 12)

 

Гучи ни приляга на Румен Янков записаха пета победа в шампионата, с която се доближиха да челната тройка. Те надделяха над състава на Бездарниците, с крайното 7:4, като с основа заслуга за успеха бе Слави Зарков, който отбеляза 4 гола и направи хеттрик от асистенции. Илиян Димитров дебютира с три попадения за победителите, а за Бездарниците точни бяха Мирослав Стефанов, Игнат Миленов, Момчил Симеонов и Венислав Банчев.

 

Degustos записаха трета успех в шампионата и продължават смело да крачат към горната половина на таблицата. Те записаха успех над състава на Тракиец с 6:2, като автори на попаденията бяха Невен Иванов (2), Денис Иванов, Тенчо Гошев, Илиян Иванов и Панайот Панов. Головете на Тракиец бяха дело на Иван Вълков.

 

Пирин 2003 на Ceci Shishkov прекъснаха негативната си серия от три поредни поражения и надделяха над отбора на Коце Маца, с краен резултат 9:2. Точни за победителите бяха Крум Полимеров (3), Цветан Шишков (2), Стоян Тричков (2), Георги Тричков и Димитър Мачков, а за Коце Маца се разписаха Любослав Гергов и Петър Несторов.

 

Йънг Бойс Плевен надделяха над състава на Еврофутбол, с което се доближиха на точка от горната половина на таблицата. Срещата завърши при резултат 4:2, а с главна заслуга за успеха бе новото попълнение в състава на плевенчани – Виктор Атанасов, който отбеляза 3 от 4-те попадения. Последното бе дело на Цветан Йотов, а за Еврофутбол точни бяха Борислав Николов и Мартин Оков.

 

Balenciaga, водени от Васил Тодоров, заеха втората позиция в класирането, след като триумфираха в двубоя си с Ко4ината. Срещата завърши с минималното 2:1, като и двете попадения на победителите бяха дело на Даниел Монов, след асистенции на Петър Петров. Автор на попадението на Ко4ината бе Йордан Николов.

 

Зайците и Плаза не успяха да се победят и заеха съответно втора и пета позиция във временното класиране. Двубоят завърши при резултат 3:3, като точни за Зайците бяха Атанас Няголов (2) и Юлиян Запрянов, а за Плаза се разписаха Калоян Кирилов (2) и Ангел Аврамов.

 

Класация голмайстори:

Силвестър Кочевски (Плаза) - 17

Димитър Мачков (Пирин 2003) – 16

Кристиян Чусовитин (Зайцитe) - 15

 

Класация асистенции:

Николай Баймаков (Пирин 2003) – 11

Кристиян Кирилов (Плаза)8

Анатоли Спасов (Ко4ината) – 8

 

Шампионатите на Vambos се състоят със съдействието на alphawin. Партньори на събитията са Godletes, NicoBit Bulgaria, Motion Sports, Macron Sports Hub Sofia, ID Fit, Fuss Digital Agency, silabg.com, Coriti, Misho Sport, Planeta by Eleven Club Sofia, Иванова механа / Ivanova Mehana, Kin4You и Bultip.com - Sport Tips & Bets

За записване в лигите се свържете с нас на лично съобщение или на телефон - +359894947948.