Alphawin Фирмена Лига - Обзор (Седмица 29)

Alphawin Фирмена Лига – Обзор (Седмица 29)

 

Поток А:

 

Фирмата и D&D Finans не успяха да се победят и запазиха първата и втората си позиция във временното класиране. Двубоят завърши при резултат 4:4, като точни за D&D Finans бяха Йордан Стоянов (3) и Иван Кузманов, а за лидерите в класирането се разписаха Никола Тодоров (2), Емил Мандев и Йордан Рачков.

 

Национал, водени от Dani Ivanov, взеха своя реванш над състава на Decathlon и се доближиха на точка от втората позиция. Двубоят завърши с минималното 2:1, като големият герой за победителите бе Йордан Иванов, който отбеляза гол и направи асистенция. Мартин Петров също бе точен за победителите, а попадението на Decathlon бе дело на Тодор Турлаков.

 

Solgy 20, водени от Йордан Петров, се завърнаха на победния път, надделявайки над състава на topelectric, с което се завърнаха на третата позиция, на точка разлика от вторите. Двубоят завърши при резултат 3:1, като точни за победителите бяха Руси Тянков (2) и Илиян Антонов, а за topelectric се разписа Георги Недялков.

 

Поток Б:

 

Сладкарница Неделя, водени от Radostin Dimitrov, се завърнаха на победния път, надделявайки над състава на Hilti, с което си приближиха до лидерите в потока. Двубоят завърши при резултат 4:1, като автор и на четирите гола на сладкарите бе Георги Чушев. Единственото попадение на Hilti бе дело на Ивайло Колев.

 

Mladost Crew, водени от Rudi Papazov, взеха важна победа над състава на Bespoke Build и затвърдиха третата си позиция в класирането. Срещата завърши 6:5, като точни за победителите бяха Драгомир Караколев (4) и Теодор Софрониев (2), за Bespoke Build се разписаха Емил Стоянов, Роналд Дахер, Деян Йотов, Стефан Цанков и Александър Петков.

 

Класация голмайстори:

Йордан Стоянов (D&D Finans) - 35

Радостин Димитров (Сладкарница Неделя) – 29

Теодор Софрониев (Mladost Crew) – 24

 

Класация асистенции:

Йордан Стоянов (D&D Finans) – 24

Стоян Георгиев (Фирмата) – 22

Любомир Йорданов (D&D Finans) – 19

 

Шампионатите на Vambos се състоят със съдействието на alphawin. Партньори на събитията са Godletes, NicoBit Bulgaria, Motion Sports, Macron Sports Hub Sofia, ID Fit, Fuss Digital Agency, silabg.com, Coriti, Misho Sport, Planeta by Eleven Club Sofia, Иванова механа / Ivanova Mehana, Kin4You и Bultip.com - Sport Tips & Bets

За записване в лигите се свържете с нас на лично съобщение или на телефон - +359894947948.