Bucuresti Prima liga 2021Bucuresti Prima liga 2021

Saptamana a inceput cu meciul dintre Los Cuervos si Therme,reeditarea finalei din sezonul trecut,dar de data aceasta s-a impus Therme cu scorul de 6 – 0 (0 – 0 ).

AFC Bucuresti castiga meciul de joi la “masa verde” ,echipa Vitan Boys fiind la a doua neprezentare din acest sezon,ceea ce a dus la excluderea acestora din campionat.

Juventus Buftea se impune cu scorul de 5-2( 1 -1 ) in fata celor de la Batranii,dupa ce echipa din urma a condus cu 1 – 0 si a reusit sa egaleze la 2 . Batranii pica fizic in ultimele 7 minute ale meciului iar jucatorii de la Juventus profita de aceasta situatie si inscrie 3 goluri .

FCD Buftea castiga greu in fata celor de la Pink Panters,golul al treilea fiind marcat din lovitura de la 9 metri ,dupa ce Alexandru Cristea face al saselea fault al echipei.Gabriel St. inscrie dupa ce portarul reusise sa apere lovitura de la 9 metri .

Vineri,echipa AFC Bucuresti joaca inca un meci impotriva celor de la Golden Team,echipa care juca primul meci al ei din acest sezon. Scorul se termina 1 – 1 iar cei de la AFC pierd 2 puncte importante in lupta pentru primul loc.

Urmeaza al doilea meci al zilei,echipa Golen Team mai joaca un meci dar nu reuseste sa produca surpriza si sa o invinga pe Therme.Scorul se termina 8 – 4 ,Therme primind primele goluri din acest sezon.

Pe primul loc in clasament este FCD Buftea cu 18 puncte ( 6 meciuri ),urmata de AFC Bucuresti cu 16 puncte ( 7 meciuri) iar pe locul 3 se afla cei de la Therme cu 15 puncte ( 5 meciuri) .


Poti sa te inscrii si tu in nou sezon in Bucuresti, Sibiu, Iasi, Timisoara, Cluj Napoca.
Whatsapp: 0034 643 67 81 84