Prima Liga Iasi 2019-20 in plina desfasurare


Rezultate Prima Liga Iași 2019-2020
Etapa 2 :
Sâmbătă 16.11.2019
FC Retro - Lis Affair 0 - 4
- Un meci mai echilibrat decât o arată scorul final. Imprecizia la finalizare i-a costat pe cei de la Retro în acest prim meci al lor în Premium Liga Iași.
Experiența celor de la Lis Affair și-a spus cuvântul. Aceștia s-au remarcat printr-un joc colectiv foarte bun.

FC Bârlad - Galactica Star 2 - 11
- Un nou meci fără emoții pentru Galactica Star Aceștia au dominat jocul în totalitate, câștigătoarea nefiind pusă la îndoială nici un moment. Galactica a reușit la fel ca în prima etapă, să înscrie 11 goluri. Pe fondul relaxării din partea a doua cei de la Bârlad au reușit să înscrie golurile de onoare.

Duminică 17.11.2019
Legiunea Vișinie Iași - FC Raja 4 - 5
- Un meci foarte echilibrat și tensionat. Duelul dintre cele 2 echipe a avut de toate, răsturnări de scor, numeroase ocazii de gol, cartonașe și două lovituri de pedeapsă în fovoarea celor de la Legiunea Vișinie, din care una ratată. Un moment cheie a meciului a fost accidentarea portarului de la Legiunea Vișinie, care a avut intervenții foarte bune până în acel moment.
FC Raja a gestionat mai bine finalul și a reușit să se impună.

Mirantes - FC Pacurari 2 - 8
- Un meci dominat de cei de la FC Păcurari, care au demonstrat că au o echipă puternică și echilibrată în acest sezon. Cei de la Mirantes, neavând schimbări la dispoziție, nu au reușit să țină pasul cu echipa adversă. O victorie clară pentru FC Păcurari, stabilită încă de la pauză.

Titanii - Bărbații în colanți 16 - 2
- Titanii reușesc scorul campionatului până în acest moment. După un început ezitant, în care Bărbații în colanți au deschis scorul, Titanii au preluat complet controlul jocului și au reușit să își impună stilul ofensiv și combinativ. Andrei Simeria, Dorin Pastru și Artemka Garbatiuc au asigurat spectacolul, fiecare reușind câte 5 goluri.

Inter Moldova - Fire Team 4 - 1
- Un meci foarte bun între două echipe cu loturi competitive. Prima parte a fost una echilibrată cu ocazii de ambele părți. Partea a doua a fost controlată de cei de la Inter Moldova care au reușit să se impună destul de clar în final.
Deși nu a reușit să obțină vreun punct, Fire Team se anunță o echipă periculoasă ce poate produce multe surprize în acest prim sezon al lor la Vambos.
Prestația solidă celor de la Inter Moldova din primele două etape arată că vor fi una din echipele ce se vor bate la primele locuri în acest sezon.

Succes tuturor în etapele următoare !