alphawin Купа на Лигите - Поток Втори Шанс (Четвъртфинали)

Alphawin Купа на Лигите – Поток Втори Шанс

 

Delux Homes, водени от Ивайло Горановски, са първият отбор, който ще сe бори в полуфиналната фаза на турнира. Delux Homes надвиха състава на Пирин 2003 след изпълнение на дузпи и краен резултат в редовното време 3:3. Ивайло Горановски бе големият герой за победителите, след като успя да изравни резултата секунди преди края, а след това реализира решаващата дузпа. Георги Калъчев и Мартин Тенев също бяха точни за побдетилите, докато за Пирин 2003 се разписаха Димитър Мачков и Мустафа Велиша. Delux Homes ще се изправи срещу състава на Фирмата в следващата си среща.

 

Фирмата, водени от Simeon Kamenov, който ще се бори за място на финала в Поток Втори Шанс, след като надделяха категорично над състава на Balenciaga. Срещата завърши при резултат 10:3, като отново под прожекторите бе Никола Тодоров, който отбеляза нови 5 гола и 2 асистенции на сметката си. Йордан Ризов добави две попадения, а Стоян Георгиев, Илиян Илиев и Емил Мандев добавиха останалите. За Balenciaga точни бяха Кристиян Маринов, Георги Николов и Стоян Илиев. В следващата фаза Фирмата ще се изправят срещу Delux Homes.

 

SS Crew, водени от Danail Ignatov, продължиха с невероятното си представяне и отстраниха основния фаворит за купата – Mladost Town. Срещата завърши при резултат 7:4, а в основата на победа бе новото попълнение в състава – Павлин Кузов, който показа класата в средата на терена и в чужда половина и отбеляза гол и три асистенции. Марио Михайлов отбеляза два гола за SS Crew, а останалите попадения бяха дело на Данаил Игнатов, Йордан Станилов и Радослав Филипов. Точни за Mladost Town бяха Николай Колев, Марк Водиев и Мартин Тодоров. SS Crew ще се изправят срещу H2O в полуфинален двубой.

 

H2O, водени от tsvetozar nikolov, са последният полуфиналист в Поток Втори Шанс, след като съумяха да победят състава на Лудаците с 3:1. Двата отбора се срещнаха и в груповата фаза, когато не успяха да отлъчат победител. Този път обаче H2O изглеждаха доста по подготвени и успяха да надделеят. В основата на победата бе Евген Бутиев, който реализира две попадения от дистанция за тима си, с които гарантира класирането в следващата фаза. Велислав Илиев бе автор на първото попадение на H2O, а за Лудаците точен бе Кристиан Димитров. H2O ще се борят за място на финала със състава на SS Crew.

 

Класация голмайстори:

Марк Водиев (8-ма група, Mladost Town) – 11

Пламен Ценов (Клетниците) – 10

Виктор Атанасов (РМФ) - 10

 

Класация асистенции:

Марк Водиев (8-ма група, Mladost Town) – 10

Радослав Миланов (Urban Rebel) – 8

Пламен Илиев (8-ма група) – 7

Кристиан Димитров (Лудаците) – 7

 

Шампионатите на Vambos се състоят със съдействието на alphawin. Партньори на събитията са Godletes, NicoBit Bulgaria, Motion Sports, Macron Sports Hub Sofia, ID Fit, Fuss Digital Agency, silabg.com, Coriti, Misho Sport, Planeta by Eleven Club Sofia, Иванова механа / Ivanova Mehana, Kin4You и Bultip.com - Sport Tips & Bets

 

За записване в лигите се свържете с нас на лично съобщение или на телефон - +359894947948.