alphawin Купа на Лигите - Шампионски Поток (Четвъртфинали)

Alphawin Купа на Лигите – Шампионски Поток

 

8-ма група, водени от Пламен Илиев, продължиха с невероятното си представяне, надделявайки над състава на Динамо София, с което си спечелиха място сред най-добрите четири отбора в турнира. Срещата завърши при резултат 2:1, а големият герой за 8-ма група бе Николай Ангелов, който асистира за първото попадение на тима си, а след това отбеляза решаващото попадение, с топовен изстрел от дистанция. Стелян Монов бе автор на първото попадение на победителите, а за Динамо София точен бе Цветослав Стоянов. Следващото препятствие пред 8-ма група е състава на Перспектива.

 

Перспектива, водени от Емануел Лазаров, са вторият полуфиналист в Шампионски Поток,  след като извоюваха победа над коравия отбор на Чуковете Перник. Срещата завърши при резултат 2:0, като това е първата суха мрежа записана в елиминационната фаза през този сезон. Тони Кокалов бе големият герой за Перспектива, след като отбеляза и двете попадения на победителите. В следващата фаза Перспектива ще се изправят срещу състава на 8-ма група.

 

Лалетата на Mesrop Dimitrov надвиха състава на Пица Тути и ще се борят за място ни финала. Срещата завърши при резултат 2:2, а при изпълнението на дузпи Лалетата показаха по-здрави нерви и надделяха с 5:4. Илиян Генов бе в основата на победата на тима си, след като ги докара до дузпи, изравнявайки резултата няколко минути преди края, а след това не сбърка при дузпата си. Илиян Колев също бе точен за победителите, а за Пица Тути се разписаха Илия Петков и Стефан Илиев. На полуфинал те ще се изправят срещу състава на Спортинг ГБ.

 

Спортинг ГБ, водени от Lubomir Nikolov, записаха най-категоричната победа в четвъртфиналната фаза, надделявайки над състава на РМФ с 10:2. Никола Димитров бе в основата на успеха на тима си, след като реализира 3 попадения и направи две асистенции. Андрей Попов и Мартин Ангелов също отбелязаха хеттрици за победителите, а последното попадение бе дело на Петър Рогозански. За РМФ се разписаха Борис Арабаджиев и Виктор Атанасов. В следващата фаза те ще срещнат състава на Лалетата.

 

Класация голмайстори:

Марк Водиев (8-ма група, Mladost Town) – 11

Пламен Ценов (Клетниците) – 10

Виктор Атанасов (РМФ) - 10

 

Класация асистенции:

Марк Водиев (8-ма група, Mladost Town) – 10

Радослав Миланов (Urban Rebel) – 8

Пламен Илиев (8-ма група) – 7

Кристиан Димитров (Лудаците) – 7

 

Шампионатите на Vambos се състоят със съдействието на alphawin. Партньори на събитията са Godletes, NicoBit Bulgaria, Motion Sports, Macron Sports Hub Sofia, ID Fit, Fuss Digital Agency, silabg.com, Coriti, Misho Sport, Planeta by Eleven Club Sofia, Иванова механа / Ivanova Mehana, Kin4You и Bultip.com - Sport Tips & Bets

 

За записване в лигите се свържете с нас на лично съобщение или на телефон - +359894947948.