За резервациjа

Телефон

(5 / 1)

//

Каде се наоѓа?

Детали

За резервациjа
Цена Фудбал 6 *
Размер
Размер
Паркинг Не
Тушеви Не
Топки Не
Маици Не
Соблекувални Не
Кафе бар Не
Кога резервираш терен не забораваj да наведеш дека е за Vambos, за да добиеш попуст!
Помош